Στόχοι Διοικητικού συμβουλίου

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Somatio Estia
Στόχοι Διοικητικού συμβουλίου

Η Διοίκηση της ΕΣΤΙΑΣ θεωρεί ότι θα πρέπει να αντιπροσωπεύει κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των μελών της προστατεύοντας αυτή καθεαυτή την υπόσταση της από συντεχνιακές αντιλήψεις και πράξεις. Κινούμενη σε αυτά τα πλαίσια η ΕΣΤΙΑ επιδιώκει την συνολική ανέλιξη του επαγγέλματος του Αδειούχου Εγκαταστάτη Καυστήρων Υγρών, Αερίων και Στερεών Καυσίμων, και την ουσιαστικότερη κοινωνική αποδοχή του επαγγέλματος αυτού μέσα από τις νομοθετικές φόρμες που διέπουν την εξάσκηση του.

Με απλούστερα λόγια, η Διοίκηση της ΕΣΤΙΑΣ θα πρέπει να είναι σε θέση να διαφυλάξει τη νομοθετική ακεραιότητα της εφαρμογής του επαγγέλματος, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την ποσοτική και ποιοτική εξέλιξη του.
Πιο συγκεκριμένα οι στόχοι που τίθενται αυτεπάγγελτα βάση των σύγχρονων αναγκών της αγοράς είναι οι εξής:

1. Συνεχή επιμόρφωση των μελών της ΕΣΤΙΑΣ σε ότι αφορά σε νέες τεχνολογίες.

2. Πιστοποίηση των μελών της ΕΣΤΙΑΣ για τη δημιουργία των προϋποθέσεων που απαιτούνται για τη απόκτηση της Αδειας Εγκαταστάτου Καυστήρων Αερίων Καυσίμων.

3. Μόνιμη συνεργασία με κοινωνικούς φορείς για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων στη προσπάθεια αντιρύπανσης και εξοικονόμησης συναλλάγματος.

4. Μόνιμη εγρήγορση και ετοιμότητα για τη διαφύλαξη της νομοθετικά ορθής άσκησης του επαγγέλματος στην ευρύτερη οικιακή και βιομηχανική αγορά.

5. Προώθηση της αναγκαιότητας του συγκεκριμένου επαγγέλματος και προσπάθεια βελτίωσης της κοινωνικής του αποδοχής.

6. Προσπάθεια διαφύλαξης του καταναλωτή μέσω της δημιουργίας γραφείου παραπόνων και καταγγελιών.

Έχει διαβαστεί 1698 φορές

Ποιός είναι online

Έχουμε online 10 επισκέπτες και 0 μέλη.

Η ετήσια συντήρηση καυστήρα και ο καθαρισμός λέβητα επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, ελαχιστοποιεί τις βλάβες καυστήρα και ανεβάζει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του καυστήρα, και του λέβητα.
Είστε εδώ Αρχική » Διοικητικό συμβούλιο » Στόχοι Διοικητικού συμβουλίου